Over Nuwolt

Even voorstellen

Mijn naam is Wietze Nuwolt en na mijn bouwkundige opleiding heb ik meer als dertig jaar voor diverse grote aannemers gewerkt. Na deze ervaringen is voor mij de tijd aangebroken om soortgelijke werkzaamheden als zelfstandige uit te voeren. Vandaar mijn start als Bouwkundig Adviesbureau Nuwolt. Bouwen of het kopen van een woning en /of bedrijfspand is een kostbaar proces en voor veel mensen zelfs éénmalig. Om ervoor te zorgen dat u uw geld niet in onnodige zaken ziet verdwijnen of om problemen te voorkomen, kunt u een beroep doen op mijn kennis en ervaring. Ik ben ervan overtuigd dat een goede adviseur zich meer dan terug kan verdienen

Op deze website vindt u onder andere diensten terug zoals: aankoopkeuringen van bestaande woningen, nieuw- en verbouwbegeleiding, opleveringen, calculatie- en tekenwerk.
Bent u geïnteresseerd? Dan kom ik graag met u in contact!
Bouwkundig Adviesbureau Nuwolt

Bedrijfsprofiel

Onze activiteiten betreffen voornamelijk aankoopkeuringen van huisvesting voor de zakelijke en de particuliere opdrachtgever. Het uitvoeren van bouwkundige keuringen is een belangrijk onderdeel van ons adviesbureau. Door de diversiteit van onze calculatiewerkzaamheden en onze ervaringen in de bouwwereld zijn wij goed op de hoogte van het prijsniveau in de markt. Opdrachtgevers komen onder andere voort uit de architectuur, financieringadviseurs, makelaardij, taxatiebureaus en particulieren.

In de particuliere markt houden wij ons voornamelijk bezig met: bouwkundig keuringen, bouwbegeleiding, advisering en calculeren voor zowel bestaande bouw als de nieuwbouw.
Kortom, bij elk huisvestingsvraagstuk kunnen wij u van dienst zijn.

Visie

Het laten uitvoeren van een bouwkundige keuring voor de aanschaf van een andere woning heeft volgens mij een toegevoegde waarde. Door een bouwkundig rapport verkrijgt u een sterkere onderhandelingspositie. Voorbeeld,door achterstallig schilderwerk heeft de verkopende partij door de jaren geld bespaart.. hij heeft immers geen verf hoeven te kopen. Echter hierdoor, indien u de woning zou aankopen, komt in de nabije toekomst wel voor deze kosten komen te staan. Misschien zijn deze wel hoger door dat er nu herstelwerkzaamheden dienen plaats te vinden. Wij maken voor u deze kosten inzichtelijk in een rapport met deze bedragen heeft u een goed argument om over de vraagprijs te onderhandelen.

Uiteraard kan u ook besluiten toch van deze woning af te zien en verder te zoeken naar een woning welke misschien beter is onderhouden. Dus de redelijke kleine investering van een bouwkundige keuring is in vele opzichten geen weggegooid geld maar kan u op termijn geld besparen! ..


Meer informatie Stuur een bericht